Bloggen

Revaccination och giltiga dokument

Jag är säker på att du redan har hört talas om reserestriktioner från dom senaste rådgivande om  vaccination kliniker på semester orten. Om du har funderat på att besöka en reseklinik nyligen, eller om du har haft ditt barn i en reseklinik nyligen, vet du hur viktigt det är att förstå den senaste nyheten och riktlinjer om att resa med ditt barn.

Alla resekliniker med ett godkänd licens att göra affärer måste visa giltig papper och webbadress på sina webbplatser eller broschyrer. Detta innebär att ditt barn är försäkrad när du reser med dig under ett godkänt program. Resekliniker ska inte förväxlas med chartervaccinationskliniker. Charter kliniker är olicensierade vårdinrättningar som ligger utanför lagarna i staden och är inte licensierade av Department of Health and Human Services. Eftersom charter kliniker är ur staten och inte har lokala bestämmelser på plats, kommer de inte att uppfylla kraven för en godkänd licens att utöva som Travel Clinics är föremål.

Reducerat pris

Kliniker ger resenärer möjlighet att få vaccinationer till reducerat pris. Alla resenärer, oavsett deras försäkringsstatus, bör använda en licensierad reseklinik för att få alla vaccinationer. Vaccination Kliniker behöver inte uppfylla samma krav som licensierade Resekliniker. Dom verkar enligt en annan uppsättning regler än de ovan nämnda reseklinikerna. De måste följa vissa riktlinjer om personligt ansvar när de tillhandahåller tjänster till en resenär. Kliniker kan ge vård till dig och ditt barn på den plats där du har tagit ditt barn. Du är inte skyldig att återvända till ditt hem anläggning när vården har upphört. Många vaccination kliniker erbjuder nu online resesäkerhet screening för sina patienter.

Låt oss nu prata om den här frågan i förhållande till dina barn. Om du inte vill ta dem till en reseklinik och kommer att flyga, kan du flyga privat och hitta en privat flygvaccinationsklinik. Deras service kommer att vara densamma som en reseklinik, men du måste uppfylla en högre standard på bevis på vaccination innan du flyger med dina barn. Förhoppningsvis kommer denna information att hjälpa dig att bli bättre informerad om de resekliniker som du kanske funderar på att använda. Slutligen är den viktigaste punkten att se till att ditt barn är fullt vaccinerade.

Besök denna sida snabbsemester.se om resor för vidare information.