Bloggen

Köp en Smart Fit – en träningsklocka

En Smart Fit, är en fantastisk ny träningsprodukt i den handledsbaserade fitnessindustrin. Det finns många fördelar med att äga denna anmärkningsvärda och unika utrustning, men det är också viktigt att vara medveten om vad du får dig in.

Först och främst fungerar denna klocka som en personlig tränare. Du kan programmera dina egna träningsrutiner på själva klockan, eller så kan du använda det inbyggda träningsprogrammet från vissa träningstillverkare, till exempel Crossfit eller Asics. Så länge tillverkaren har en tillräckligt bra personlig utbildning program installerat, är detta en mycket kraftfull utrustning. Skärmen ser ut ungefär som en GPS-klocka. Du kan programmera din träning rutin och har det kartlägga vart du ska gå baserat på dina rörelser på klockan. Du kan helt enkelt jogga runt din lokala park eller vad någon annan plats du väljer.

Personlig inställningar

Om du väljer Fit memory tracker istället kan du ställa in klockan så att den spårar det avstånd du har täckt under hela dagen. Genom att göra detta kan du få en känsla för hur långt du verkligen kan driva dig själv. Den vattentäta designen kommer att spara mycket tid om du bor i ett regnigt område, men det är bra för alla tillfällen. Silikonbandet är lätt att hantera. Det kommer inte att glida, även om det är vått eller på annat sätt vått.Även om det inte är en pulsmätare finns det en funktion som gör att du kan mäta din VO2 max. Detta är en standard mätning som talar om hur hårt du driver dig själv, och detta är ett bra sätt att arbeta på att öka din VO2 max utan att känna sig alltför ansträngande.Smart Fit klockor finns i tre olika färger. Dessa inkluderar: vit, grå och svart. Dessa är bara de grundläggande klockmodeller, med fler modeller som kommer ner linjen.

Som ni kan se är Smart Fit-klockan definitivt en kvalitetsprodukt. Detta är en bit av träningsutrustning som kommer att ge dig mycket värde för priset, och du kan använda den för träning och även som ett roligt smycke.

För mer tips om träning besök denna sida webbblogg.se.